Обичаната българска рок група D2 зареди гостите на премиерата на новото им парче с много музикално настроение, космически саунд и с лайв изпълнения на най-големите си хитове.

Вижте снимки >>

Ния Петрова, победителката в "Гласът на България" подгря публиката на концерта, който продължи с ударен лайв с най-харесваните песни на групата: "Ти и аз", "Sex&Лъжи&Музика", "И пак вали", "Егоист", "Cherry Tree", "6", "Ледено момиче", "Нямаше кой да ми каже" , "Аз и Ти", "Тук и Сега", "Две следи", "Не мога да спра да те обичам".

Публиката чу и уникалния микс между хита на D2 "100 години" и любимата народна песен "Дельо Хайдутин" в изпълнение на Дидо, гласовитата Лилия Семкова от "Фермата", под съпровода на родопски гайдар.

Разбира се, бисерът на концерта бе най-новата песен на групата и видеото към нея - "Марс", които очароваха всички присъстващи с невероятна музика, текст и стилната визуална атмосфера на клипа.

Сред гостите в столичния Sofia Live Club бяха много от известните професионални музиканти, между които "Златното перо" - текстописецът Александър Петров, Константин Марков и Дани Ганчев от "Тангра", барабанистът на "Гравити Ко" - Стефан Попов както и актрисите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев в компанията на съпруга си - режисьора Мартин Макариев.

Сред специалните гости бяха и повечето от участниците в риалити формата "Фермата", дошли да чуят на живо вокалистът на групата Деян Каменов - Дидо, който стана победител в шоуто. Както и членовете на екипа, работили по видеоклипа на "Марс", начело с режисьора Валери Милев.

Очаквайте подробности за национално клубно турне на D2, което започва през февруари и ще се проведе в двайсет български града.