Преди повече от 20 години братя Коен представят пред света филма си "Големият Лебовски". Продукцията се превръща в култова класика, а изпълнителят на главната роля Джеф Бриджис завинаги ще бъде запомнен като Пича. Сега, над две десетилетия по-късно, актьорът вдъхва надежда на феновете, че може да се завърне като знаковия си персонаж в продължение на филма.

Какво дава основание на почитателите на култовия филм и персонаж да се надяват?

Отговорът е - появата на 69-годишния Джеф Бриджис в образа на Пича в 15-секунден тийзър. Актьорът не говори, само снижава леко слънчевите си очила и се подсмихва, преди да се отдръпне от камерата.

Краткият клип на дава никаква насока, освен датата 3 февруари, когато ще се играе финалът на Супербоул. Едва тогава феновете ще разберат дали Джеф Бриджис просто рекламира нещо, дегизиран като Пича, или се задава продължение на култовия филм "Големият Лебовски".

Феновете се надяват на подобна вест от октомври миналата година, когато Бриджис и други звезди на продукцията се събраха по повод 20-годишнината от излизането й на екран.

В. "Дейли експрес" обаче припомня, че братя Коен не обичат да снимат продължения на филмите си, както и че през 2013 г. кинодейците са били категорични, че няма да има "Големият Лебовски 2", пишат от БТА.