Суперуспешният музикален продуцент Monoir избира Дара за новия си проект, а най-големият румънски лейбъл Cat Music го пуска за международно разпространение.

Вижте снимки на Дара >>

Премиерата на сингъла "Мy Time" и лирик видеото към него е днес, 29.08, в 18:00 часа, в официалния YouTube канал на Cat Music. Срещата между Дара и Monoir може да сравни с возене на скоростно влакче в увеселителен парк. Още с качването знаеш, че преживяването ще си струва.

Monoir бързо решава, че Дара е един от най-талантливите и перспективни артисти, които е срещал, а DARA знае, че работата с Monoir е истинска привилегия.

"Да работиш с Дара е страхотна случка. Тя е най-необикновеният човек, който познавам - чиста енергия и вдъхновение. Може би затова парчето ни се получи толкова раздвижено. Дара е изумителен артист и аз силно вярвам в нея и нейното бъдеще", казва Monoir.

"Мечтая да изляза на още по-голяма сцена и да работя с професионалисти от цял свят. Лека-полека тази врата започва да се отваря за мен и съм благодарна на екипа си, който ежедневно работи в тази посока - да ми сбъдва мечтите", не пропуска да добави Дара.

Музиката и текстът на "Мy time" са създадени в съавторство между двамата артисти, а аранжиментът е на Monoir. Кадрите за лирик видеото са заснети на Витоша, а премиерата е на 29 август в 18.00 часа, в You Tube канала на Cat Music.