17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та тя на български едва се изказва, как да очакваме да го направи на английски. Много ограничено момиче. На всички езици!

Но пък е убийствено секси! Ти какво и езици ли изкаш да говори - излишно прахосване на човекочасове, вместо да прави любов ...

Хубаво е да вземе уроци по дикция и то от някой англоговорящ, преди да започнат да се излагат с фъфленето и смешния английски.

Нещо като "Кен ли". Добре, че са написали какво пее, че не и се разбира много.

ШтаскъсамДара....

за гледане и за слушане клип, хубав глас иначе, но освен танци за пилон друго не показва, мисля, че ще пробие на международната сцена , те там изобщо никога не са виждали някой да си мята задника и ци ците - това ще ги смае :) и особено като направи сърдитата муцка - много загадъчно и секси :) , не е изобщо изтъркано, не

Тази Дара Екимова ли е, или е друга? Да не се съдят скоро за името.

Трябвало е да се докара с дрешки както в "Защото снощи правих кекс". Една то мацките в него, мисля че е тя, може и да греша, де! Но ако се беше барнала така, по вкуса на гаджето си папи Ханс, клипът би имал по-голям успех. Дара по трико, цвички и гети, подскача по морените във Витоша и припява, щеше да е пушка!

Ако Бруно Марс и Дюк Дюмонт видят този клип, Дара ще си има драми :)

Това, което безспорно е добро е тембъра. Останалото.... не съвсем. Има изпростяващи, конфузни моменти, на зрителя му става трудно да й съчувства :)

Това девойче показа в Айдъла, че може да пее, но песните и досега са просто разочарование. А този клип, който току що изгледах е черешката на тортата в това отношение. Плосък и неграмотен текст, елементарен чалга ритъм и фокус върху нацупената и физиономия и бюста. Посредствено.

Ми то си е чалга- so basic ma'time..добре че има субтитри наистина

Вулгарно излъчване на сърдито момиче. Ккаквото посееш това ще пожънеш, мило дете. Много си талантлива, но пътя ,който си избираш е вреден за твоето здраве(физическо и психическо).Световната измет ще те хареса и това е летящ старт, но струва ли си?

Голяма мъка и загуба на време е бил този проект. Добре, че има субтитри та поне да сханем текста. Мила Дара НЕ СТАВАШ

Простете, на това дете родителите еднакви фамилии са имали? Защото обичайно, в поколението между близки роднини има този генетичен дефект, наричан "вълчо небце". Не, че и куца английският. Тя просто си фъфли и наистина не е виновна.

Би било интересно да се знае, който дебил си пише "новините", той ли си модерира коментарите или има нарочен дебил? Защото ако е отделен, излиза че е двоен дебил.

Добре че са вкарали субтитри във видеото, та да се разбере какво пее...

Бездарна работа...”английския” само тя си го разбира!!!

Валентина Хасан ли е давала уроци на Дара по пеене на английски?

Пасващо име, но дали някога наистина ще престанат да губят времето на хората?

Ама коя Дара е тая? Да не е Дара БУБАМАРА?

Това девойче на какъв език каканиже?!?!?

голяма е смешка... прилича на оная ...бон-бон... визията, а за пеенето на английски направо пръска...

Без Дара

Че го бара