"Преди обед" се завръща в ефира на bTV на 4 септември и освен с нов водещ - харизматичния Петър Дочев, ще зарадва зрителите с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица.

Съчетанието от модерен дизайн и усещане за простор и уют стои в основата на новата визия на "Преди обед". От тази есен най-разнообразното развлекателно предаване в българския ефир ще се излъчва от новия студиен комплекс на bTV и ще продължи да представя интересни и вдъхновяващи герои и истории не само от България, но и от целия свят, всеки делничен ден от 09:30 до 12:00 ч.

"За екипа на "Преди обед" лятото бе горещо - и в буквален, и в преносен смисъл. Но има едно много хубаво вълнение, когато започваш нещо отначало. Да рестартираш един проект винаги е предизвикателство. Идването на Петър Дочев след един много тежък кастинг с над 70 човека беше нещо, което зарадва целия ни екип. Това най-вече ще е предизвикателство за Деси, защото екранният ти партньор малко или много се превръща в твое семейство", сподели в студиото на "Тази сутрин" креативният продуцент на предаването Георги Тошев. "Тази година мотото ни е: "По-близо до вас!", с надеждата, че темите и героите ще направят преди обедите на зрителите доста интересни", допълни той.

Новият сезон на "Преди обед" ще е ориентиран и към младите хора, които ще участват активно в предаването чрез новата поредица "Z поколението". В нея младежи от 18 до 25 г. в лицето на студентката в НАТФИЗ Алена Вергова - дъщеря на българския актьор Юлиан Вергов, момичето с неподражаемия "gothic" стил Рада Димитрова и ученичката във Френската гимназия София Стринска, заедно с трима техни кавалери, ще представят всичко, от което се вълнуват съвременните млади хора. Заедно с екипа на "Преди обед" те ще коментират теми, герои и сюжети, ще създават истории и ще влизат в дискусии с по-възрастните, за да се чуе техният глас и тяхната гледна точка.

Дигиталният свят също ще бъде неизменна част от новия сезон на "Преди обед". Със своя авторска поредица в българския телевизионен ефир се завръща журналистът и кинематограф Николай Барулов, който ще представя ежедневието и историите на известни личности и обикновени хора във "Влогър". Николай ще предложи нещо изключително иновативно за българския телевизионен ефир - ще проследява как преминава един ден на различни хора, заснет с камера с 360-градусова реалност, а зрителите ще станат свидетели как дори вътрешният монолог може да бъде уловен и запечатан от модерните технологии.

Сред новите попълнения в екипа на "Преди обед" е и коучът Ванина Цонева - специалист в сексуалните и човешките отношения, наскоро завърнала се от Америка, която всяка седмица ще представя авторската си рубрика "Секс/Връзки". В нея интимността ще бъде издигната на пиедестал и ще бъде разисквана във всичките ѝ проявления, а чрез темите и гостите-експерти зрителите ще могат да разберат дали познават добре своята сексуалност.

Очарователната Поли Недкова ще представя събитията от света на киното, като ще показва и местата, от които се "случва" магията на седмото изкуство. Специално за зрителите на "Преди обед" тя ще следи големите фестивали от първа линия и ще разказва вълнуващи сюжети от историята на българското кино.

Колоритната Веси Цюрбрюг отново ще ръководи кулинарния парад в обновеното студио на "Преди обед". В типичния си неподражаем стил, тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи и да се приготвят най-вкусните и полезни гозби. От октомври Веси ще предизвика и зрителите на "Преди обед" да се включат във вълнуващи надпревари, с които да тестват уменията си в кухнята, използвайки иновативни кулинарни техники.

С помощта на доказани специалисти, и през новия сезон Венета Георгиева ще променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Владимир Гешев ще продължи да представя "Зелени минути", посветени на екологията и устойчивия начин на живот. Всеки петък на "Преди обед" ще гостува и DJ със специален плейлист, изготвен от гостите в предаването.

В компанията на Деси и Петър, специални коментатори в първата седмица от новия сезон на "Преди обед" ще са "ергенът" Евгени Генчев и репортерката Ева Веселинова.

"В следващия месец и половина зрителите на bTV ще научават и кои са другите нови лица и поредици, които ще бъдат част от "новия" "Преди обед", издава Георги Тошев.