Актрисата Деми Мур ще издаде мемоара си през септември - девет години след като обяви, че работи по него.

Вижте снимки на Деми >>

Издателство "Харпър Колинс" описа мемоара като "много откровен и проникновен". В него тя описва всичко - от "бурната връзка с майка си", с която не се вижда отдавна, до трите си брака, сред които с актьорите Брус Уилис и Ащън Къчър.

Деми Мур сключи договор за издаването на мемоара през 2010 г., когато още беше омъжена за Аштън Къчър, припомнят от БТА. Те се разделиха през 2010 г. и се разведоха през 2011 г. Издателството отказа да разкрие подробности около договора за книгата, но се говори, че е за 7-цифрена.

Преди две години актрисата говори много директно за стреса, който изпитва постоянно. Тя показа снимка на устата си по време на гостуването си в шоуто на Джими Фелън.

"Останах без един от зъбите си. Много ми се иска да ви кажа, че е заради това, че съм карала скейтборд или нещо подобно, но всъщност причината е стресът, който е един от най-големите убийци в Америка", заяви Деми Мур.

Деми Мур сподели още, че дъщерите й харесват "появилата се дупка в усмивката й", защото по този начин изглеждала "по-човешки".