Броени часове ни делят до голямото шоу на Dubioza Kolektiv в петък - 29 ноември, в зала "Арена Армеец".

В интервю пред Life.dir.bg момчетата от веселата банда споделиха, че пред публиката на концерта си в София ще изпълнят за първи път част от най-новите си парчета, които ще бъдат включени в следващия им албум "#fakenews". Той излиза в края на януари 2020 г. Сред тях е и съвсем новата им обща песен с Manu Chao - "Cross The Line", която вече е любима на феновете, след като направи своята премиера на 5 ноември.

Разбира се, че чуем и най-големите хитове на Dubioza Kolektiv, като "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (from Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija", "One More Time" и много други.

Dubioza Kolektiv се очаква да стъпят на сцената точно в 21.00 ч., а преди тях - в 19.30 ч., шоуто ще открият македонците от dub reggae бандата Conquering Lion. Входовете на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени в 18.30 ч. Организаторите от Stroeja препоръчват на публиката да не идва в последния момент, за да бъде влизането по-удобно. След голямото шоу са обявени не едно, а две афтър партита - в клуб "Stroeja" и в клуб "Teрминал 1". Организаторите уточняват, че музикантите са поканени и на двете места, а кое точно ще предпочетат - скоро ще разберем. Важното е, че и в двата клуба музиката и настроението ще са съобразени и подчинени на голямото събитие в петък вечер.

Купи билет

В България и по света Dubioza Kolektiv са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно бандата включва страната ни в турнетата си за пореден (шести) път. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Присъединете се към събитието във Facebook.

Лица под 18 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук или да получи на входа.

Деца до 7 години, включително, влизат безплатно, придружавани от родител или упълномощено от родител лице, като за безплатно влязлото/ дете/деца не се полага седящо място.

Снимка: Stroeja