Бившият футболист и победител в "Survivor" Ваня Джаферович става водещ на екстремното риалити. Той заема мястото на досегашния титуляр Владо Карамазов, който дълги години бе лице на предаването.

Новината съобщиха както bTV, така и самият Джаферович, чиято съпруга Евгения също бе участничка в един от първите сезони на "Survivor", а през мината година я гледахме като нахъсана биткаджийка и в "Игри на волята".

"Survivor" е неизменна част от моя живот през последните 9 години. От момента, в който Жени каза, че ми е пуснала документите за кастинг, та до ден-днешен.

Винаги съм казвал, че Сървайвър влиза в кръвта ти и никога не те пуска, пък аз извървях и доста дълъг път.

От участник, победител, през водещ на дигиталните епизоди и член на екипа, та до този, за мен най-вълнуващ момент, в който вече съм водещ.

Държа да благодаря на БТВ, че ми гласува доверие, на семейството ми, че ме подкрепи и продължава да ме подкрепя, също и на феновете на предаването, без които този формат нямаше да съществува толкова години.

А аз? Мога да ви обещая, че като типичен футболист "ще давам всичко от себе си и ще играя епизод за епизод" в новата роля на водещ. И ще го правя с много, много любов и отдаденост. Честно!

Очаква ни доста по-различен сезон от всичките досега - истинско риалити в реално време, в което и самите зрители ще взимат фундаментални решения.

90 дни, 20 души и само един победител! И аз, де.", написа Ваня Джафирович в социалните мрежи.

Survivor BG стартира на 18 февруари в ефира на bTV.