Американската актриса Дженифър Лорънс каза, че комедията "Без лоши чувства", която предстои да излезе, я е мотивирала да се върне на снимачната площадка, съобщи Ройтерс.

32-годишната носителка на награда "Оскар", която направи двугодишна пауза в актьорската си кариера между 2019 г. и 2021 г. и също роди своя син в началото на 2022 г., е харесала сценария на филма толкова много, че се е съгласила да участва в него.

"Не исках да се занимавам с който и да е жанр. Когато получих този сценарий, не исках да работя. Прегледах го и беше най-смешният, който съм чела в живота си", каза актрисата на вчерашната премиера на филма в Лондон.

С Андрю Фелдман, вляво, и Джийн Ступницки

Снимка: БТА

В "Без лоши чувства" Лорънс се въплъщава в ролята на шофьор от компания "Юбър" на име Мади, която губи работата си и се озовава под заплахата да изгуби и жилището си. Тя вижда възможност да преобърне живота си, когато попада на обява за работа от богата двойка, търсеща човек, който да се среща с интровертния им син Пърси и да го направи по-общителен преди колежа.

Филмът е вдъхновен от действителна обява, публикувана в мрежата Крейгслист през 2013 г., разказа режисьорът и сценарист Джийн Ступницки.

В ролята на Пърси влиза младият актьор Андрю Барт Фелдман, който отложи образованието си в Харвардския университет, за да участва в продукцията.

Комедията "Без лоши чувства" ще излезе в кината по света в средата на юни.