Голямата звезда от култовия сериал "Игра на тронове" Кийт Харингтън демонстрира уважение към "Левски" и българския футбол. Екранният Джон Сноу позира с екип на "сините" при срещата си с Кирил Евтимов по време на зимното издание на "London Comic Con", което се проведе на 11 и 12 ноември в британската столица.

В разговора си с българския футболен общественик, 36-годишният английски актьор призна, че е запален фен на "Манчестър Юнайтед" и голям почитател на бившия български нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов, на когото изпрати специални поздрави.

Снимки: Личен архив

При визитата си на фестивала Кирил Евтимов се видя и с редица други звезди на филмовата индустрия. Сред тях може да бъдат отбелязани 79-годишният шотландец Йън Макдърмид, изиграл Император Палпатин в легендарната поредица "Междузвездни войни" и особено британският актьор Пол Бетани, участвал във филми като "Шифърът на Леонардо", "Красив ум", "Господар и командир", "Туристът", както и "Соло: История от Междузвездни войни".

Паметна за Евтимов ще остане срещата му с актьорите от любимата комедийна поредица "Полицейска академия" Джордж Уилям Бейли, изиграл капитан Харис, както и Ланс Кинси, добил популярност в превъплъщението си в сержант Проктър.

Снимка: Личен архив

Шотландската актриса Карън Гилън също беше сред гостите, с които популярният бургазлия успя да се види в Лондон. Тя е известна с ролите си в редица продукции на "Марвел" като "Пазителите на галактиката", "Отмъстителите" и "Тор", както и в новите версии на "Джуманджи".