Една жена ще напусне завинаги "Survivor" довечера, но коя ще бъде тя? Номинирани за изгонване са мениджърката Елина, джудистката Александра и инфлуенсърката Мария от племето "Войни", което показа пълна липса на координация и загуби поредната игра за имунитет от вражеския тим "Известни".

Коя от трите участнички ще си тръгне от приключенското риалити решават зрителите.

"Показах открито своите слабости и силни страни. Смятам, че имам още какво да дам", каза Елина, която досега два пъти успява да оцелее, въпреки опитите на племето й да я отстрани.

"Имам огромна мотивация да продължавам да играя и да покажа максимума от себе си", обяви новото попълнение в отбора Александра.

"Аз съм горда карловка и няма да се моля на публиката да гласува за мен. Хората, които ме познават, ще ме подкрепят. Те знаят, че ако аз печеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само мене си", обяви Мария и силно изненада съотборниците си с цитата на Левски, който вплете в пледоарията си.

Мария

Снимка: bTV

Въпреки че блондинката се сравнява със смел апостол, повечето от съплеменниците й се дразнят от нейната физическа слабост, пасивност и пълна липса на ентусиазъм.

"Мария е мудна и флегматична, няма хъс за игра, но както мяука като котенце, така може да бъде безпощадна в своите манипулации", обобщи съотборникът ѝ Светльо, който е най-възрастният участник в "Survivor" и брат на фолкпевеца Константин.

Снимка: bTV