Остава само един месец до мига, в който отново ще се настаним на червените седалки пред големия екран, отправяйки се до земите на Уаканда, където ще станем свидетели на епична битка, каквато не сме виждали досега. Пренасяйки се там, ще открием един народ, опитващ се да приеме промените, настъпили след смъртта на крал Т'Чала, докато кралица Рамонда, Шури, М"Баку, Окойе и войните Дора Милаж се опитват да защитят страната от намесата на световните сили. Предстои да станем част от вълнуващо приключение, в което героите ще трябва да се обединят с помощта на Накиа и Еверет Рос, за да проправят нов път за Уаканда, изправяйки се пред страховит нов противник в лицето на краля на скритата подводна нация на Атлантида - Неймор.

Преди обаче да премерят сили с него, имаме възможността да се запознаем с всеки един от тях по-рано от датата, на която излиза дългоочакваното продължение на един от най-големите хитове на "Marvel". Тази среща се случва благодарение на първите официални постери на филма, предоставени специално за Life.dir.bg oт Forum Film Bulgaria.

Вижте ги тук >>

След ненавременната кончина на Чадуик Боузман, превърнал крал Т'Чала, режисьорът и сценарист Райън Куглър е изправен пред въпроса: как продължаваш напред, когато се сблъскаш с привидно непреодолими обстоятелства? Въпрос, чиито отговор Куглър, а и целият екип на филма, търсят лично за себе си като хора и като творци, но също така и въпрос, който трябва да разрешат и героите и народът на Уаканда, които са под угрозата на най-голямата криза в историята им.

Най-новият трейлър на "Черната пантера: Уаканда" завинаги ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на продукцията, разкрива пищната внушителна визия, иновативния екшън и драматичната и емоционална история, която е сърцето и гръбнака на лентата, даваща заявка за една от най-впечатляващите ленти на "Marvel" досега.

Като режисьор на "Черната пантера: Уаканда завинаги" се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на шампион, Черната пантера), който отново е и сценарист, заедно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В ролите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и др.

"Черната пантера: Уаканда завинаги" ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Продажбата на билетите за продукцията вече стартира.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО