Тази седмица Гери Дончева ще върви по стъпките на красотата в интериорния дизайн. В този епизод ще видим оригинални идеи за луксозен интериор, както и практични решения за дома.

За блясъка и лукса в интериорния дизайн Гери ще говори с Алекс Ковачев, носител на множество отличия в български и световни интериорно-архитектурни конкурси. Той и екипът му работят по създаването на луксозни интериорни решения за жилищни и публични пространства, заведения, хотели, самолети и яхти. Алекс Ковачев е познат не само в България, но и по целия свят. Създавал е проекти на пет континента, а през 2019 г. е номиниран за дизайнер на десетилетието в световен мащаб от Международните награди за архитектура и дизайн.

Гери с Гея Антонова, интериорен дизайнер

Снимка: Wness TV

Мисия възможна ли е модерен интериор с малко пари ще ни разкаже Лидия Манолова. Тя е автор и журналист по темите дизайн, архитектура и стил на живот. Бивш интериорен редактор в списание Bravacasa, където повече от десет години отразява новините от българската и международната дизайн сцена. В момента Лидия работи в дизайнерски интериорен магазин, където се грижи за селекцията, интериора и контактите с архитекти, дизайнери и креативни предприемачи.

Луксозния и практичния дизайн ще коментират проф. Любомир Стойков и интериорният дизайнер Гея Антонова.

Гери с проф. Любомир Стойков, моден, медиен и PR експерт

Снимка: Wness TV

Гея Антонова e интериорен дизайнер и основател на собствено студио. За работата си тя черпи вдъхновение от пътуванията по света. Обича да отсяда в бутикови хотели с почерк и да посещава места с впечатляващ дизайн. Ценно в работата й е това, че използва архитектурен подход за дизайна на малки помещения и на проекти, които изискват реорганизиране на пространства.

Проф. Любомир Стойков е медиен и ПР експерт. Наричат го "моден гуру" и "министър на модата". Той е университетски преподавател и носител на почетния знак на президента на Република България за значим принос към българската култура, наука и образование.

Гери с Алекс Ковачев, интериорен дизайнер

Снимка: Wness TV

Очаквайте много оригинални идеи и практични решения за интериора в "По стъпките на красотата" днес в 10:30 по WNESS TV.