Краят на втория сезон на риалити шоуто "Ергенът" не приключи щастливо за участничката Елена Сергова. Въпреки че стигна до финала на състезанието, надеждата й, че пианистът Евгени Генчев ще я избере за своя спътница в живота, беше разбита, тъй като той се спря на конкурентката й Валерия.

Елена не криеше, че решението на Евгени е разбило сърцето й, но въпреки това двамата се разделиха с добри емоции един към друг. "Аз ти благодаря за това, че ми показа какво е да обичаш така, както не си представял че можеш; за това, че ми показа какво е онова, за което мечтаеш, да има физическо изражение... и аз ще го следвам и търся. Благодаря ти за това приключение", сподели тя при сбогуването им.

Само преди дни, Елена изненада последователите си в Instagram с новината, че отново е на крилете на любовта. Тя публикува серия от кадри, заснети край морския бряг, като на един от тях журналистката се целува с новия си любим.

Снимки на Елена и Евгени в "Ергенът" >>

"Не съм от хората, които се вкопчват в лятото - напротив, копнея за кашмирени прегръдки, вглъбена работа и дъждовни следобеди (които оказва се, с новата локация ще имам в изобилие, но за това ще ви разказвам тепърва). На финала на август обаче, искам да му се врека в непостоянна, но силна любов и едно напомняме, че често осмиваме това, в което един ден ще се превърнем. Така че внимавайте не само какво си пожелавате, но и кого иронизирате", написа към фотосите Елена.

Разбира се, разкритието й за положителния развой в личния й живот, предизвика множество поздравителни коментари от страна на почитателите й, които й пожелаха една дълга и щастлива любов с избраника й.