Успешен, млад, стабилен и с усет към успеха - това e Александър Младенов - мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, за да открие своята мечтана половинка в предстоящия трети сезон на най-вълнуващото романтично риалити в родния телевизионен ефир "Ергенът".

Алек е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа, посочват от екипа на предаването. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Младенов притежава вродени лидерски качества, знае какво иска, обича бързите скорости и силните усещания, но е изправен пред поредното силно предизвикателство в живота си - да намери своята дама, с която да сподели успехите си и да създаде семейство.

Вижте снимки на Александър >>

Новият "ерген" на България има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство - Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича представителките на противоположния пол като магнит, той не харесва мимолетните връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. Преди да се обвърже сериозно, иска да се увери, че е намерил правилната жена, която споделя светогледа и разбиранията му.

Дамите, които копнеят да срещнат любовта в негово лице и да попаднат във вълшебната обстановка на едно от най-впечатляващите, романтични и екзотични места в света, могат да направят първата стъпка към щастието, като се запишат за кастинг за шоуто ТУК >>

Снимка: Скрийншот bTV