Катарзис преживя фолк звездата Емануела в "Dancing Stars". Блондинката боядиса платиненорусата си коса в черно и танцува на един от най-великите рок хитове, създаден през 60-те години от Мик Джагър и Кийт Ричардс.

Певицата излезе от обичайното си амплоа и се развихри на песента Paint itBlack, която легендарните The Rolling Stones посвещават на загубата и скръбта. Под прожекторите Емануела се впусна в емоционално танго с новия си партньор Калоян, явно забравила първата си половинка на паркета - Иван.

Снимка: Денсинг старс

Журито й направи комплименти за външния вид, но поиска от нея да бъде по-енергична. Поредният силен лайф в "Денсин старс" беше вдъхновен от световните рок и поп хитове, които вълнуват милиони. В началото на вечерта водещите на шоуто Алекс Раева и Краси Радков самоиронично се представиха като Кралицата на попа Мадона и сър Елтън Джон.

Спектакълът стартира с ча-ча-ча на олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор на денс парчето на Дженифър Лопес Let"s Get Loud. Миналия вторник двамата получиха първите максимални 40 точки от журито, но сега съдиите не бяха толкова щедри към тях и им дадоха четири седмици. Втори на паркета излязоха Даниел Пеев-Дънди и Елена, и направиха шоу с пасо добле на Bohemian Rhapsody на Queen. Актьорът танцува с аркада на веждата след сблъсък с партньорката си по време на репетициите.

Снимка: Денсинг старс