Новият сезон на най-гледаното любовно риалити "Ергенът" започна. Шоуто даде заявка, че третото издание ще бъде много по-интересно и спази това обещание още с първия си епизод, който се излъчи снощи.

В първата нощ в имението, разположено на гръцкия остров Родос, влязоха част от тазгодишните кандидатки за сърцето на Алек Младенов.

Участничките показаха оригиналност в представянето си пред ергена, като една от тях дори се представи като член на екипа на шоуто. Тя влезе в ролята на гримьор в продукцията и след поредното оправяне на макияжа на Алек Младенов, съблече спортните си дрехи и се преобрази в рокля, за да му се представи официално като една от кандидатките за сърцето му.

Сред дамите, измежду които Алек ще избира победителката, има DJ, стюардеса и пожарникар.

Безспорно обаче най-любопитното в първия епизод от новия сезон на шоуто, беше влизането на две сестри. Факт, който те засега пазят в тайна от останалите участнички. Профилите им в социалните мрежи обаче ги издадоха пред зрителите.

Това са Памела и Габриела Иванови. Двете дами доста старателно прикриват роднинската си връзка, като на влизане се запознаха и се стараят да стоят на разстояние една от друга.

Във визитката си Памела заяви, че е изключително привързана към сестра си и двете са неразделни. Тя призна още, че си споделят всичко, тъй като за Памела сестра й е липсващото парченце, без което пъзелът на живота й не може да бъде нареден. Габриела също бе показана във визитката й, но умишлено лицето й бе скрито от камерите.