Новото поп и денс парче на Ева Пармакова "Tell Me Right" в колаборация с утвърдените диджеи Fabrizio Parisi & WahTony обещава да покори класациите, а видеото показва звездата от X Factor в 6 различни сексапилни визии.

Вижте снимки на Ева >>

Ева Пармакова и Fabrizio Parisi & WahTony се запознават покрай Саня Армутлиева, която случайно кани на среща двамата музиканти в офиса, след което установява, че те са забелязали и харесали Ева още по време на участието ѝ в X Factor. Тя се класира трета в петия сезон на шоуто. Следва среща, от която тримата осъзнават колко голяма е музикалната химия помежду им и само за ден успяват да направят парчето "Tell Me Right". Текстът Ева написва за 2 часа вечерта, докато си пише домашните за следващия учебен ден.

"Fabrizio Parisi & WahTony" е студиен проект, който обединява двама от най-известните и утвърдени диджеи и продуценти - Фабрицио Паризи и Антони Рикев (WahTony).

Снимка: Facebook

Техният музикален лейбъл Hybrid Sound Records стартира през 2018 г. със сингъла "Aurora", който след няколко месеца достига първата позиция в множество класации и става част от световноизвестните плейлисти на MTV Dance Channel.

"Sunbeams", която е една от най-пусканите песни в много клубове в Ибиса, Египет, Гърция, Ливан, Италия, България, Турция и др. за по-малко от 30 дни успява да покори второто място в Топ 100 на плейлиста на Shazam в България. Песента се задържа в топ 10 за изумителните 49 последователни седмици (номер 1 за 11 седмици и в Топ 5 за 36 последователни седмици).