Този петък от 20 ч. по bTV стартира забавната и любопитна телевизионна игра "Аз обичам България", посветена на всичко българско и родно, с водещ - актрисата Александра Сърчаджиева и капитани на отборите - Александър Кадиев и Камен Алипиев - Кедъра.

Отборите им ще се хвърлят в "ожесточена" и много забавна битка още в първия епизод на играта, в която всеки от тях ще има своите "възходи и падения", усмивки и сълзи, които ще им дадат още повече причини, заради които да обичат България.

Рамо до рамо с тях в игрите, забавлението и в учението ще застанат едни от най-обичаните звезди на България - поп-фолк идолите Галена и Азис, които ще са в отбора на КЕДЪРА и талантливите актьори - Весела Бабинова и Филип Буков, които влизат в отбора на КАДИЕВ.

Така разпределени, всеки от тях ще има възможността да блесне както със знания и нечувани умения по теми, свързани с родината, така и да се "сгромоляса", но с усмивка и настроение, без да губи за миг надежда, че точно неговият отбор ще се закичи с наградата. По традиция във всеки епизод тя ще е любим и емблематичен за България предмет, а в първото издание на предаването победителите ще получат три чифта автентични, топли бабини терлици.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

Интересни, весели, неочаквани, разнообразни и любопитни, въпросите и задачите в игрите ще накарат зрителите да научават много нови неща за родината и да се забавляват от сърце. В една от игрите те ще имат възможност да премерят знанията си с тези на играчите, като използват телефоните си. Всички пред екраните ще срещнат не само познати и обичани лица, а и героите сред нас - достойни българи с необикновени умения и постижения, с награди и с истории, които си струва да бъдат показани.

Източник: bTV Media Group

Какво е в състояние да просълзи винаги усмихнатия Сашо Кадиев и как Галена и Азис ще поведат хоро ще стане ясно в пилотния, супер весел епизод на предаването. "Аз обичам България" очаква цялото семейство пред екрана този и всеки петък вечер от 20:00 часа по bTV.

Източник: bTV Media Group