Казват, че жените стават още по-красиви по време на бременността. Затова тази седмица Гери Дончева е решила да провери това твърдение в "По стъпките на красотата". В епизода моделът Радостина Костадинова ще разкаже за препятствията по пътя към мечтаното бебе и ще разкрие прави ли разкрасителни процедури по време на бременността. Радостина се омъжи за дългогодишната си любов футболиста Георги Костадинов и двамата са в трепетно очакване на първата си рожба.

В този епизод Гери ще развенчае всички митове и легенди за това, че бременните дами не трябва да се възползват от СПА процедури. По темата ще говори Димитрина Помакова, която е собственик на СПА център. Тя е естетик с 20 годишен опит. Била е на множество обучения и специализации в различнни страни. В СПА центъра предлагат над 470 масажи, процедури и терапии, част от които са специално за бременни жени.

Димитрина Помакова

Снимка: Wness TV

В коментаторската рубрика гости ще бъдат. Двамата ще разкажат подробности от периодите на двете бременности на Йоанна и ще разкрият как са избрали имената на децата си.

Йоанна е певица, водещ на различни събития и телевизионни предавания. Започва кариерата си на 11 като солистка на детската формация "Бон-Бон" и водеща на едноименното телевизионно предаване. По-късно става солистка в групата "Deep Zone Project", а след това започва самостоятелната си певческа кариера. Йоанна дублира детски филми и активно участва в благотворителни кампании и социални проекти. Тя е горда майка на две момиченца, баща на които е Мирослав Димитров.

Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров

Снимка: Wness TV

Мирослав е водещ на сутрешен блок. Има дългогодишен телевизионен опит както пред камера, така и зад кадър. Работил е в корпоративната сфера и е бил част от телевизионни формати. Той е и единственият българин, взел интервю от световноизвестната певица и актриса Дженифър Лопес. Мирослав признава, че е закърмен с телевизия и животът пред камера е негова втора природа.

Всичко това и още интересни лични признания по темата очаквайте в "По стъпките на красотата" тази събота в 10:30 по WNESSTV.