Тази събота Гери Дончева, заедно с популярни лица от родния хайлаф, ще върви по стъпките на красотата в сватбените тържества. Гери и екипът на предаването "По стъпките на красотата" са приготвили много блясък, завладяващи истории и ценни съвети за перфектна сватбена визия.

Дизайнерът Радослава Лазарова ще разкрие каква е тенденцията за сватбените рокли през този сезон. Тя е носител на най-престижната награда за мода в България - "Златна игла", израснала е в семейство на дизайнери и от дете се интересува от мода. С наследения талант и натрупан опит тя създава мечтаните рокли за бляскави събития.

Гери с дизайнерката Радослава Лазарова

Снимка: Wness TV

Какъв трябва да е сватбеният грим и редно ли е младоженецът да бъде гримиран ще разкаже топ гримьорът на звездите Кирил Чалъков. Той е трикратен носител на статуетката "Златна игла". Вече 20 години Кирил Чалъков рисува върху лицата на най-популярните певици, актриси и модели у нас. Той създава макиажа на голяма част от дамите в светския и бизнес елит. Гримирал е и много световноизвестни имена.

В предаването зрителите ще разберат и как младоженците могат да подготвят своята 100-каратова усмивка за незабравимия ден. По темата Гери Дончева разговаря с Д-р Милен Ильов - професионалист с 20 годишна практика в областта на естетичната стоматология и ендодонтията. Д-р Ильов има десетки следдипломни квалификации в България и чужбина.

В рубриката КОМЕНТАТОРИ обичаните актьори Ивайло Захариев и Диа Мантова ще говорят за бляскавите и скромните тържества.

Гери с актрсата Диа Мантова, актьора Ивайло Захариев и съпругата му Станислава

Снимка: Wness TV

Гледайте "По стъпките на красотата" с Гери Дончева тази събота в 10:30 по wness.tv.