"Една от най-големите български звезди е във "Фермата"! Мариус Куркински!", обяви сензационно водещият на шоуто Иван, след като в риалитито влязоха и мъжете, и жените, а дворът се изпълни със смехове.

Екранният партньор на Андрей ясно дочу в стопанството специфичния тембър на популярния актьор, който трудно може да бъде сбъркан. Оказа се обаче, че гласът не е на звездата Куркински, а на един от участниците - Костадин, който не само говори точно като Мариус, а и притежава същото деликатно излъчване.

Пловдивчанинът, който от години работи в световна хотелска верига в Лондон, е сред най-екзотичните птици във "Фермата". Въпреки че досега е живял на пъпа на света, Коцето, както го наричат приятелите му, прегърна с ентусиазъм селската идилия. Всяка вечер той проверява дали животните са по местата си, говори с пуйките, гали козите и безропотно почиства кравешкия обор.

Като мислене и принципи Коцето се определя повече като западняк, отколкото като нашенец. "Виждам промяна в България, но всичко се случва много бавно. Дразни ме, че сме мързелив народ и не спазваме правилата. Няма обединение, в което всички да вървим заедно", казва той.

Снимка: bTV