Гласът на Мариус Куркински озвучи "Фермата"

Костадин не само говори точно като популярния актьор, но и притежава същото деликатно излъчване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От толкова показана българщина го спрях телевизора, отврат.

Изключително скучни персонажи в тая ферма. Аман от някакви неуспели имигранти дето се прибират тук да ни четат морал какво трябвало да се направи.

За без пари - толкоз!!!

Още едно доказателство, че човешката простотия е безгранична. Как може да им дадат телевизионно време за такава безсъдържателност и после да им се възхищават и възхваляват за глупостите - разбира се много добре платени. До къде стигнахме, господи...

Да им дадат?! Кой им го дава?! Да не са по държавната телевизия?! Частна телевизия, това се гледа, това генерира приходи, това се излъчва. Човешки материал е такъв, кефи се на риалити шоута, гледа турски сериали и гласува за "аз съм прост и вие сте прости и се разбираме".

Сиреч опосумите обещаха без педали, но явно не са имали шанс, натиснали са ги да ни показват педеруга от Лондон, в хотелчето му порят дупарата за туй се е издигнал.

Самият факт че мозъкът ви отива там и си мислите за това кой какво прави в леглото по-скоро говори за вашите щения и собствената ви несигурност. Хомофоите сте най-големите латентни гейове.

За всеки нежен мъж има съмнения, че обича мъжки ласки.

Деликатно излъчване - сиреч и той педал така ли?

Що те интересува,бе?...питаш за един приятел, ли?!