След броени минути започва първият епизод на новото кулинарно предаване "Гозбата на България", в което сили в кухнята ще премерят не професионалисти, а аматьори, без какъвто и да било опит в тънкото изкуство на готвенето. Старта на риалитито, което е кросмедиен оригинален формат между телевизия ММ онлайн и Dir.bg, ще можете да гледате на живо с нас. Единственото, което трябва да направите, е да отправите поглед към един от двата плейъра, които ще откриете както по-горе, така и по-долу, след което да натиснете бутона "Play".

От следващата седмица премеждията, формиращи най-вкусното приключение в живота на четиримата млади участници, ще се излъчват всяка сряда точно в 21:00 ч. вечерта. Как и дали изобщо главните герои ще се справят с нелеките предизвикателства, които ги очакват, можете да разберете като следите епизодите на шоуто, доказващо, че храната е не само необходимост и удоволствие, но и лекарство, както някога е казал соченият за баща на медицината Хипократ, особено когато е сервирана с точната доза добро настроение и смях, способни да удължат живота.

За тези от вас, които са пропуснали да се запознаят с регламента, уточняваме, че разделените в два отбора кулинарни пътешественици ще обикалят страната, гостувайки на различни семейства, а задачата им ще бъде да повтарят приготвената от домакините рецепта. Усилията им ще бъдат оценявани по достойнство от жури, съставено от местни хора, което ще посочва победителя в тази апетитна надпревара.

Снимка: "Гозбата на България"

В Отбор 1 са Патрисия Господинова и Евгени Коцев. Младата актриса е на 21 години, следва социология в Софийския университет "Св. Климент Охридски" и е звездата в последния клип на талантливата българска група "Innerglow". Нейн екранен партньор е Евгени Коцев на 32 г. Дипломираният треньор по футбол с магистратура по спортна журналистика от НСА ""Васил Левски"", е чест гост-коментатор в различни медии. Изявява се като модел и танцува добре.

Снимка: "Гозбата на България"

Нежната половинка на Отбор 2 е Лиaна Николова. Тя е на 22 г., студентка по журналистика в НБУ и модел. Обича да лети със самолет и в момента се обучава за стюардеса. Сериозният и много концентриран Милен Николчев е нейният колега в това предизвикателство. Той е специалист по софтуера на автомобилите и прави чудеса с колата ви, ако нещо се повреди.

А сега остана да си пожелаем приятно гледане!