Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента "Growing Up is Getting Old". Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, излъчен в ефира на БНТ и в канала на изпълнителката в YouTube.

Възможност да проследят на живо събитието получиха и читателите на Dir.bg.

Концертът обедини много популярни лица от шоубизнеса около проекта Евровизия в България.

Сред звездите, които пожелаха успех на талантливата певица, бяха Графа, Михаела Филева, Азис, DARA, Магърдич Халвдажиян, Васил Василев - Зуека, Герасим Георгиев - Геро, Люси Дяковска, Иван и Андрей, Venci Venc' и Алекс Раева.

Песента носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив.

Такава е и историята в музикалното видео на "Growing Up is Getting Old", където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето "малко аз", което ѝ припомня кои са важните неща в живота.

"Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някакси през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях", каза българският представител на "Евровизия 2021" Виктория Георгиева.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22.00 часа.