От 11 март по Нова телевизия звездите ще танцуват в компанията на познати лица от предишните сезони на предаването - професионалните танцьори Калоян Иванов, Трендафил Сърмов-Фил, Светлин Димитров и Кети Драганова.
 
Dancing Stars ще покаже на зрителите общо 14 любими звезди в компанията на 14 професионални звездни танцьори, като носителят на голямата награда ще стане известен в началото на юни.

Елен Колева 15 години е танцувала класически и модерен балет, а отскоро е пристрастена и към фламенкото. Звездата от “Шивачки” (2007 г.) и сериала “Забранена любов” (2008) твърдо иска да промени имиджа си и името й да се свързва само с работата й, а не с мъжете в живота й, така че със сигурност залага много на проекта "Dancing Stars", в основата на който е завладяващото сценично поведение. Със сигурност битката между нея и Глория ще е оспорвана и един от акцентите на сезона.

Вижте снимки на Елен Колева >>
Вижте снимки на Глория >>

На съвсем други “оръжия” разчита едно от любимите лица на Сатиричния театър и комедиен герой от популярни ТВ реклами - Латинка Петрова. Известното й чувство за хумор се прояви още на първата репетиция, където тя изпълни бляскав импровизиран скеч.
 
За гъвкавостта и бързината на световният шампион Детелин Далаклиев пък могат да свидетелстват десетките му победени противници на ринга - включително срещу казахстанецът Гани Схаилов, когото спортистът на България за 2009-а само преди дни победи на финала за купа "Странджа 2013". Спортистът, който винаги играе за победа и разчита на публиката, която да го “помпа”, не крие, че ще използва всичките си умения от
ринга и на дансинга.