Елен Колева и Глория в ”Dancing Stars”

Звезден квартет: двете актриси Елен Колева и Латинка Петрова, поп-фолк певицата Глория и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев ще блеснат във вихъра на танца, след като официално потвърдиха участието си в Dancing Stars 3.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева и Глория в ”Dancing Stars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквам го с нетърпение!

Ах, тези звезди и тези звездни шоута!....Вече съвсем ни се втръсна от тях!!!

Тази кръглолика и кръглоока селянка вече става банална с натрисането си навсякъде където може да се навре

Тя Галя не може да играе,аз съм го забелязал в клиповете и само мята ръцете,а с краката е дърво.

направо падам от смях,колко сте точни за двете пачи.дартата чанта я гледах в едно предаване "хората говорят"такова ялко сащество не бях виждала а и сас самочувствие.питаите я какво се случи преди години тук в чикаго и как пя вав царквата тая куха леика,а за другия парцал просто нямам думи.ако това са звездите ви в бг аз вероятно трябва да бада сланцето а много по успелите жени от мен не знам............нямам думи

Ирен Колева е пълна боза next pls

колко ли от майонезата на оня сбръчкания "олинез" е изгълтала

Къв елен може да е тази...

Ми такъв, с изпуснала предница.

кой ти е дал право ,когото нямаш намерение да правиш нещо дА СИ ИГРАЕШ ИГРИЧКИ. ТОЕСТ ДА СИ говориш ,реално:)и караш някой да се чуства гадно един съвет искам как ти ще постъпиш? така не се прави запомни го

Май не си си пила розовите хапчета тоя коментар и психолог няма да го разшифрова.

Голям праз !Селянки !

Вижте сега, първо нашите продуценти изобщо гледали ли са световния формат на "Dancing with the stars", защото има голямо разминаване в избора на "звездите".... Второ, никой не може да ме убеди, че това нахално, разпасано и амбициозно момиченце елен, сърна или каквато и да е тя, е подходяща за това предаване, аман от натегачки и повлекани! Защо не покажете някоя жена за пример, омъжена, мила, успешна, нескандална, а не льбовница на някого или женена/разведена ненамерила все мъж като Глория? За милата възрастна дама, няма какво да коментирам - пасо добле ли ще танцува или ча-ча-ча??? Пародия ли ще правите или спектакъл...... Ами после и 100 пи=ара на ден да пускате, не се чудете защо няма да ви се гледа реалитито.

и кой ще ги оценява ?Защо нищо не пишете за съдиите?

Ха ха! Глорчето е като пръчка, освен да размахва ръце друго не може да прави! Голям смях ще падне! Явно доста го е закъсала старата чанта:)))))

Предлагам на продуцентите на това предаване да поканят каро гост-звезда и здравната министърка Десислава Атанасова. Тя вече танцува латино танци в едно предаване по Бтв - "Търси се...". Мисля, че ще е забавно.

Харесва ми идеята. :-) хахахахаа И аз искам да гледам Десисислава Атанасова в Dancing Stars!!!! Ще е мноого яко!

Браво на Елен!

Изберат все едни и същи, абсолютна шуробаджанащина е в тая нова тв, а сега си наредете и всичко водещи и чакайте да се гледа....

Глория и Детелин добре, ама другите две на какво отгоре?!?!!

Елен Колева го раздава безобразна пача, ама на първата снимка й признавам, че изглежда СТРАХОТНО!!! Не знам откога е снимката, обаче :))

Предполагам, че е от постановката 'Очакване на младо маце' в театър София (от ноември 2011 г.)