Точно на 22.12.2022 г. Go Guide отваря големия чувал, за да подари партито, от което всички имаме нужда, за да открием празничния маратон. Голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, pole dance в сребърната стая на Снежанка и разбира се, подаръци под всевъзможни форми - медията готви истински запомняща се кулминация на празничния сезон.

Празничната еуфория ще стартира в 20:00 ч., а мястото на събитието е The Steps.

Различните зони в просторната локация стават терен за щури коледни идеи. Предната част на пространството посреща с бар с тематични коктейли, където майсторите от The Steps ще забъркват десетки възможности за наздравици. Футуристични елфи ще посрещат гостите и ще ги поканят в отделните зони. Сребърна Снежанка с бодиарт и хипстър Дядо Коледа ще участват в събитието като танцьори-аниматори.

Hug or handshake е бандата, която слушаме на живо, а няколко диджеи ще се редуват на пулта в основната зала в различни часове от вечерта. Чака ни музика с Marble Souls, Funktool & Gent o'Funk - Go Guide обещават, че ще има много за танцуване, така че се настрой на парти вълна.

Любителите на добрите напитки ще могат да разберат как сами да ги приготвят от професионалистите на изграден Do It Yourself бар. Звездата в коктейлното меню на основния бар пък ще бъде Maker"s Mark. Освен това, очаквай и един бълбукащ коледен коктейл, в който основният алкохол ще бъде повдигнат до безтегловност с с Devin Air. През цялата вечер ще тече и коледен лов на съкровища - различни предмети, сред които и специалното участие на Durex, ще бъдат скрити из локацията, а гостите, които ги открият, ще си тръгнат с подарък дни преди Коледа.

Входът за събитието е свободен! Поканени са всички приятели, приятели на приятели и всеки, които просто иска да "провери какво става".

Актуална информация за Go Guide"s House of X-Mas има във Facebook събитието и Instagram профила на медията.

Снимка: Go Guide