Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха новото жури в "MasterChef" да приготви менюто им по време на посещението им в България. За целта двама от топ-кулинарите в шоуто трябва да се съобразят с предпочитанията на звездните музиканти, които обичат да експериментират с храната и да пробват ястия от държавите, които посещават. Сред изискванията, с които Chef Кустев и ресторантьора Явор Сарафов трябва да се съобразят е да не се използват червена чушка и портокали заради алергиите на някои от артистите. Розовият джин, пък, е предпочитаната напитка на Джони Деп.

Снимка: bTV

Предпочитанията на Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен ще бъдат събрани в едно меню. Това, което Кустев и Сарафов ще подготвят за Hollywood Vampires, включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел, но поднесени с един нов прочит.

Снимка: bTV

"Ястията, които сме подбрали са типични за България, за да могат те да усетят нашия, българския вкус. По този начин не само изпълняваме тяхното желание да се докоснат до местната кухня, но се надяваме, че ще я запомнят и ще й се насладят",  споделят двамата членове на журито на MasterChef България.

Снимка: bTV

Снимка: bTV