Коментари - Гощават Джони Деп и компания с таратор и качамак | life.dir.bg
назад

Гощават Джони Деп и компания с таратор и качамак

"Hollywood Vampires" избра топ кулинари от MasterChef 8 да приготви менюто им

Обратно в новината

Коментари - Гощават Джони Деп и компания с таратор и качамак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като си тръгнат гладни, да мушнат по един дюнер да ударят един айрян, а ако има нужда и едно шкембе с биричка

Навремето си спомням... Баба сложи дърва в печката, намаже ни по една филия с Маскарпоне, поръси я с киноа и по едно парче авокадо и така израснахме!

Какви са тия румъно-гръцки изгъзици?! мамалига и дзадзики с повече вода? Бе бегай от тука бе! Българската класика е гореща шкембе-чорба и тъпкани чушки!

Егати изгъзиците! Направи един таратор като хората и един нормален качамак, та да знаят какво са яли!

Така ще е тя. Румънците като ни измъкнаха под носа добруджанската баница и си я присвоиха за национално ястие ще гощаваме чужденците с мамалига, опа! Качамак и разредено тзадзики. Може пък после другаря инж.Ю.К. гуруто на всеки набеден сигма софийски комплексар да ги почерпи с по едно масе и накрая ще осъмнат при арменеца на Овча Купел.

Е не те разбрах. Нито кой е Ю.К. , нито кой е арменецът в Овча купел, а живея тук

Всичко е ,,много,, българско . Дори и това , че тия са наречени кулинари, а не на български ,, готвачи,, . И тия кулинари трябва да бъдат съдени за изопачаване, лъжа и подменяне на българската кухня. И защо не - след като Гешев е Обвинен за употреба само на ,, политически боклук,, , което си е самата истина , е свален от други ,,ПОЛИТИЧЕСКИ БОКЛУЦИ,,

Качамак с крема сирене. То баш в традицията ни е крема сиренето, а пък сложено в качамака - келе- леке. Е такива ,,кулинари,, не живели никога в традиционни български семейства, та дори патриархални , като почнат да говорят за традиции , да си измислят глупости , то ме отвращаеат. Те това е фейк.

След като се поопулят над кулинарните шедьоври , които трябва да изтърпят по рекламен договор, направят си неколко снимки с мастършефовете, некой от екипа че ги фане за ръчички и ще ги изпроводи до близката дюнерджийница и ще се набуат кат си му е реда, че като гледам чиниите завалииите, че останат гладни..А ако негой ги светне и на шкембеджийница ще са ощ по-рахат

Моите уважения към топ кулинарите, но няма ли кой да им подари по една книга за Традиционната българска кухня, че явно бабите им все с език в бекон са ги хранили, не са и чували за смилянски боб, десетките видове сарми, баници и мусака, жалко!

Присъединявам се, но без уважение. На външен вид - нищо общо с българската кухня. Такива бездушни чинии под път и над път по света. Да ги бяха завели в произволна кръчма в Родопите...

Качамак с крема сирене е най типичното българско ястие. Да ви .... у шефовете

Митрофанова им е предложила да им сготви личния готвач на Путин, но те учтиво са и отказали

Таратор ок..амя качамак. баница ..кебапче...ако не ядат месо шопска салата погача....кисело мляко ама истинско

Kaчамака е супер популярно българско ястие из родопите.

Защо пък из Родопите? И в Западна България е популярно

В Родопите супер популярно ястие може да бъде пататник, боб в гърне, агне на чеверме... Това са ястията на Родопите! В Родопите царевицата, от която се прави качамака се носи в чували, там почти не се отглежда. Там се гледат овце, крави, картофи, тютюн. Няма как царевичния бъркоч да е ястие на Родопите!

Какво против имате качамака? Невероятно вкусно е, където и в България да го ядете. Да, може да са го направили малък и безвкусен, но това не значи, че друго готвачи не се стараят с подобни ястия, таратор също! С орехи например

Изввратенящини.............модерно в последните години.

да ги беха дигнали някъде по родопите да ядат БАНИЦА, айрян, сирене, домати , хляб - да ядеш и ревеш... те им направили дзадзики...е нищо здраве да е в скапаната откъм ядене хАмерика и това е невероятно...

абсолютно

Топ кулинари...малииииии...гладен останах!!!!

Ако на мен ми сервират този "традиционен" български таратор с нарязана на ленти краставица не ме интересува колко е Master и колко е Chef този, който е изнасилил българския таратор по този начин, но вероятността да му изсипа съдържанието на майсторската шапка е много голяма.

Браво бе, мамалига и таратор... тия ще решат, че са в Румъния. Макар че ако им предложат шишчета и пържоли, ще предположат, че са в Сърбия. Ако пък им поднесат кюфтета и баница, ще сметнат, че са в Турция. Освен мусака и Снежанка да им направят, поне да се зарадват, че са в Гърция!

Откога пък пържолата и шишчето са сръбски? Щото те викат най силно ли?

дайте им на тия дърти пияници две кила автентична 60 градусова гроздова ракия и нещо за смъркане, друго не им трябва.

Сварете им боб, направете сарми, мусака!

.или поне истински таратор ! - глупави младоци !!!

Когато съм ял ястия с "нов прочит" , никога не е имало нещо общо с оригинала. Като им гледам пасирания таратор, от сега мога да кажа, че няма да им хареса българската кухня.