Графа избра нестандартен начин, за да обяви първия си концерт на Национален стадион "Васил Левски". Влади Ампов се появи на сцена пред билборда на централния вход на най-голямото ни спортно съоръжение и зашемети отбрана група верни фенове с новината за предстоящия концерт.

"Мечтите се сбъдват! Очаквам ви на 30 септември на Национален стадион "Васил Левски" - с този кратък анонс Графа сподели събитието в социалните мрежи. Влади Ампов от десетилетия създава емблематични хитове - песни, които слушаме когато обичаме, когато мечтаем, когато се забавляваме, когато споделяме.

Снимка: Монте Мюзик

Най-продуктивният ни певец и композитор не спира да изпраща послания чрез музиката и примера си. Само преди две седмици той представи "Вековна гора", колаборацията с Мистерията на българските гласове, като заяви, че България е неговия дом, свят, сила и място, което сбъдва мечти.

Продажбата на билетите за концерта на Графа на НС "Васил Левски" стартира в 10 часа на 22 март. От "Eventim" уточняват, че първите три хиляди билети са на промоционални цени, които важат 72 часа от старта на продажбите или до изчерпване на количеството.