Графа обяви първия си концерт на Национален стадион "Васил Левски"

Най-мащабното събитие в кариерата на българския топ изпълнител ще се състои на 30 септември

Обратно в новината

Коментари - Графа обяви първия си концерт на Национален стадион "Васил Левски" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на уембли няма ли да свири?))))

В коя дисциплина ще се състезава на стадиона?

да не е лепа брена ве?

А дано ама надали. Вече и Слави не ходи по стадиони ,а обикаля читалища.

или Лепа Брена :D Що не вземат да се сберат с онова недоразумение от група Те, Любчо, та да си помрънкват в задния двор на по бира. Таман няма да пречат на никой.

Доста смело. И рисковано - скъпа организация срещу огромен риск Графа да преброи с просто око зрителите. Не го казвам със злоба, талантливо момче е, има си фенове. Но говорим за националния стадион... Дори само с вход свободен няма да бъде задоволително запълнен капацитета.

КОЙ ГО СЛУША ТОЯ, БЕ?? ПЕСНИТЕ МУ СА ЕДНИ И СЪЩИ ОТ 2004 ГОДИНА НАСАМ!!! ГРАФЧЕ, ВЗЕМИ МАЛКО СМЕНИ РИТЪМА.ТЕКСТА... ЕДНО И СЪЩО ВЕЧЕ 19 ГОДИНИ!!!

Мария Илиева там ли ще е, че иначе гадостта няма да бъде пълна!

Мария Илиева е талантлива наша певица и дори смятам, че е много стойностен човек, не знам защо я слагаш редом до този мънкоч "Гафа".

Toя педер кога събере повече от 5000 да дойде и да ми звънне, освен ако не ги раздават безплатно не виждам как нормален човек ще си купи билет за него. И нямам нищо против Графа като личност, просто неговата музика е ебати бозата.

ххахахаххахахахахахахаххахха От "Eventim" уточняват, че първите три хиляди билети са на промоционални цени, Хе Хе .....и 3 хиляди бунаци няма да се вържат на тоя- АКО да са промоционални цените. Графа?!? Кой всъщност беше тоя в голЕмата игра, че да си вярва че може да прави концерти на стадиони-))) баси хумореската-))))))))

Май успя да понапълни Арена Армеец, след като половината билети бяха пуснати безплатно като бонус към покупки в Кауфланд, ако се не лъжа.