Изпълнителят пропътува хиляди километри до мечтаната дестинация Индия, за да разкрие нейната красота във видеото си.

 За истински истории и споделени мечти пее Графа в новия си сингъл "Огън". Песента е по негови музика, текст и аранжимент, а очакванията към нея бяха високи още при появата на новината, че видеото ще бъде заснето в Индия.

За приключенското решение да отиде на другия край на света заради "Огън" Графа разказва:

"Когато написах песента, знаех, че тя заслужава по-специален клип. Посланията, които носи текстът на парчето ме отведоха мислено до места, където хората живеят семпло, но щастливо. Отдавна исках да посетя Индия и затова, когато "Башмоушън" и екипа на "Монте" се навиха да се включат в това предизвикателство, скочихме директно в организацията. Истината е, че каквото и да си представяш, каквото и да си чел, то е нищо в сравнение с това, до което се докосваш в тази необикновена страна. Тя притежава магнетизъм и енергия, които те карат да се чувстваш щастлив. Там хората са усмихнати, научили са се да живеят с това, което имат и да правят всеки момент щастлив. Индийското ми пътешествие запали в мен пламък, който още гори и ме зарежда. Нямам търпение чрез "Огън" да предам енергията си на всички, които ще я чуят за първи път на живо на двамата ми поредни концерта на 27 и 28 ноември в Зала 1 на НДК."

От "Монте Мюзик" се свързват с боливудския продуцент Рохит Кхайтан, който заедно с екипa си от Glamour Stuck Production се заема с подготовка на локации, кастинг и цялостната логистика. Задачата е трудна, защото Графа иска да снима далечни села, обикновени хора и да разкрие Индия отвъд нейния туристически образ. Международният екип пропътува над 5000 километра с вътрешни полети, за да снима в Мумбай, Джейпур, Джодпур и др.