Снимки от среща между Александра и Виктор от "Ергенът" се появиха в групите в социалните мрежи. На кадрите двамата седят на маса в градината на столично заведение, което според коментарите се намира в центъра на София до Народната библиотека. 

Алекс е облечена с розова спортно-елегантна рокля, а Виктор отново не изневерява на познатата класика - стилен сив костюм с бяла риза и вратовръзка.

Снимка: Facebook/"Ергенът"/Marin Nikolov

На втори кадър от групата "Ергенът" двамата вървят, носейки кутии с пица. Според потребителите срещата е продължила и след кафето в столичното заведение. 

Снимка: Facebook/"Ергенът"/Di Lyana

Коментарите под снимките са предимно положителни. "Браво", "Много се радвам" и "Много мило" са сред най-използваните изразите на потребителите на социалната мрежа. Някои дори споделят, че Виктор може да е поканил Александра, за да ѝ се извини, след като Виктория Капитонова - друга участничка от звездното риалити, я заля с питието си. 

Наскоро Виктор публикува и видео в своя Instagram, на което обяснява, че много съжалява, че научава подробностите за ситуацията от епизодите по телевизията.

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки пълната информация, виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в отсъствието си по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия. Искрено се надявам да не съм засегнал никого твърде дълбоко и се разкайвам за случилото се, както и за бездействието си. И все пак, затова са уроците - да се поучим от тях, стараейки се никога повече да не ги повтаряме", завършва емоционалното му послание, търсещо прошката на порицаващите го хора.