17-11-2017 20-11-2018

Коментари

It was Agatha all along!

Чета форума и си мисля как се отклонява темата.А тя е за налагане на едно изключително агресивно,грозно и неморално поведение. Не ме интересува възрастта на Александра,но тя се държа най-възпитано от всички участнички. Въпреки нападките от страна на всички. Видях колко много материализъм лъха от тези т.нар. млади момичета.Виктория за мен е олицетворение на агресивен материализъм, съчетан с безмерно самочувствие и арогантност,интриганство и липса на всякакъв морал. Типична рускиня! Жалко е,че продуцентите не я изгониха веднага след напиването и ,средния пръст и агресията срещу Александра! Такива ли качества трябва да възпитаваме у младите хора ? Грозно и пошло поведение,което не биваше да се толерира.

Да бяхте я хванали кака алекс със шлауха на Али Соу в ауспуха.

Милко Калайджиев го познах.А тази коя е ????

Меган Маркъл от Али експрес

ако наистина избира Дениз, значи печели играчката на стари мъже, тази която е правила секс на най-необичайното място, а именно на детска площадка в междублоковото пространство! Ето на това ще научим младите! Срам и позор!

Веднага след като прочетох тази ВАЖНА новина, го местя!

Александра се отказа и напуска доброволно шоуто. Дениз печели, но какво е станало след това, не знам

Дениз си е вдигнала цената. Това е станало. Може и да са се по...забавлявали известно време ... Много мило! Тъпаци!

Дано Дениз да спечели!Даноооо!

Виктория, но за да се замаже скандала с поведението му са направили тази среща с Александра на която той се е извинил лично. Надяват се по този начин да сме благосклонни към него и предаването. Един вид - има грешка, има прошка! Приятен ден и не вземайте всичко видяно по телевизията за чиста монета!

Тая Александра една фафла я поглъща хоризонтално с голямата си уста без проблем. А тоя Виктор късокракия е пълно жуже педал и нещастник без характер

толкова много ли си комплексиран ?

За да остане жена на 35 години сама без приятел, семейство, или поне развод, говори за сериозни проблеми. Не бих се занимавал с подобна жена, просто ще ти счупи нервите.

Е ясно, е че не би се занимавал със силна и независима жена, щото нали си знаеш какъв си. Всички мъже си избират смотанячки за жени, когато дойде време за женене, които да им мълчат и на смотаните мъже да им е по-лесно да се чувстват мъже. Едва ли жена като Александра би ти обърнала внимание, че да тръгваш да се замисляш дали ти би се занимавал. И да кажа, че не съм жена. Просто мразя смотаняци.

Роклята е ужасна. По-скоро на нея и стои ужасно. 36 годишна жена да се измундри в бебешко розова рокля с детска кройка е инфантилно. А може и да е модерно рокля с маратонки, но зависи от роклята, зовиси от маратонкште. Тези чънки маратонки въобще не отиват на скейтър дрес. Скеътър дрес се носи с балерини, или кецове. Такива чънкс може на нахлузи само ако е с клин или деним гащеризон. Да не говорим за прическата, че е можела поне да си върже сламата на небрежен кок. Смотла!

Моме от село, обувай цървулите и на .... хорото!

Гражданино от панелката, ти си типичният тъпанар, който се подвежда по етикета. За твое сведяние съм работила в модния бизнес на най-различни позиции и познавам на пръсти абсолютно целия процес от идеята, през плата до крайния клиент и не ти говоря за шивашки цех в Бухово и шиене на тениски на ишлеме, а за хай стрийт марки, дето заплатата ти няма да стигне да си купиш ризката.

Гледам, заглеждам, пак поглеждам и все ми се струва, че Виктор с костюм, а обувките на бос крак? Ако е така то нито е естетично, нито хигеинично!

Но пък е педалско. В България много хора не го знаят и се обличат така. Дори на сватби някои младоженци се облича така и с бяла риза по тялото.

Кой ще обясни на въпросния мухльо, че панталон над кокалчетата без чорапи и обувки е мода за педали.

Няма нужда му се обяснява. Цялата държава видя, че е такъв...по модата.

Тия ПР-и промиха мозъците на половин България с пропаганда за тоя ерген. Човек, който и сайт да отвори, все мустака му ще види. Медиите и от магаре звезда ще направят, стига да има достатъчно ограничен матрял.

Този роден Хамлет не е ходил в Швеция. Тъкмо са останали три, какво чака? Но ще отсвири сластната кадъна и злобното рускинче, обичащи пищния лукс, за да спести някой лев. Може впоследствие да му излезе скъпо когато реши да й пооправи физиономията с малко пластика. Гледах ги с любопитство докъде може да стигне човек за единия безплатен курорт и няколко хилядарки - е, видя се докъде. А най-гадното беше, че всички се правеха на света вода ненапита въпреки че са крайно опитни и обиграни. Кадъната даже си го призна пред камерата, че с нетърпение чака онова нещо, че дълго била затворена в комплекса и й липсвало страшно много. Та така. Давайте, маомичета, трупайте опит и знания, че ще ви потрябват под прожектора и завивката! Сега ви е паднало, имате шанс да "напреднете", те украинките и рускините са заети в момента, остават само полякините от известните в бранша, но и на тях не им е лесно, та действайте!

Добре де, кавалерството го оставихме в 19 век, защо тя не му помогне поне водата да носи, тежи по малко от един к.р

Толкова тъпо курвенско предаване че няма накъде. Трябва да си идиот да го гледаш.

Още по-голям идиот трябва да си, за да го коментираш.

Очаквайте утре, Виктор на кафе с водещия :) Викторе-е-е, не избирай никоя без тест драйв!!!

Тази женица доста умело го манипулираше с ролята на жертвата и сълзите. Много видимо беше. А и май си пада вещерица като по вероятно ползва такива услуги. Което днес е доста разпространено. Ергенът е малко в ролята на глупак, който го работят елементарно. А Момат е порядъчно грозновата, а и послъгва порядъчно. Нещо е съмнително що за психотерапията умее. Като цяло, това е реклама на предаването.

Нали? И аз това повтарям през цялото време, ама щяха да ме изядат тука разни злобни лелки.

Какви лелки, ма! Аз не познавам един, който да се кефи на рускинята, Люса грозната, Дениз и Блага проститутките, баба ти Деница или Венета циганката.

Леличко, да казваш истината за този питбул, не означава, че си фен на останалите шантонерки. Това, което казваш за тях е истина, но недей да отричаш, че този питбул е хахо шалтанка.

Нещо НЕ разбрах- това част от сериала- Ергенът ли е ??? Или са си направили среща в центъра на София ??? И интересно, защо Виктор е с костюм ??? като част от сериите на Ергенът или заради друго ?? Ако това НЕ е част от Ергенът, значи някакви хора се месят в личния живот на тия двамата...

Естествено, че е реклама на предаването

Много хораса като лапни-шарани и не вьяват, че е PR на предаването

Аз бих забърсал свежото месо на снимката зад тоя капут.

А една права лопата в главата искаш ли? Болен мозък.

Ще забършеш на баща ти разпрания гъз най-много. Представям си ти какво грозно и продухано месо си.

Хубав PR са си напрвили. Даже с правилните дрехи са се облекли. Нали ви е ясно че шоуто е на запис и както survivor отдавна е свършило. Добра реклама за следващите епизоди без да има spoilers

Не прочетох статията, но това прилича на спешна кризистна ПР акция, ако наистина са верни слуховете, че рускинята е спечелила . Не зная тая мома Алекс, що се е съгласила да се срещне с този михлюз, след тормоза от останалите шльохи, който твърди , че е преживяла

Би било крайно унизително да си изкарвам парите така! Цирка е велико искуство, за това дори и не заслужават да ги наричаш циркаджии! Любовта, драги не е коктейл между претендентки, да си дърпат косите. Любовта между хората идва с щипка химия и ендорфин отначало и разбирателство и компромиси после!

Браво на тях. Хубаво е да се виждат. Така ще си кажат неща които не са искали да изричат пред камера. По средата на срещата тя ще му каже , че трябва да си тръгне по-рано, защото трябва да отиде до магазина, за да купи 25 кг захар. Тя го прави това с цел той да изяви желание да и помогне с носенето на захарта и да я изпрати до тях. От благодарност тя ще го покани на по чаша кафе у тях. Вече се досещате какво следва. На следващия ден ще има новина "Забелязаха Алекс и Виктор от "Ергенът" да купуват голямо количество захар в голям хранителен магазин. Любителски кадри показват как Виктор бута количка пълна до горе със захар , докато Алекс се кикоти говорейки си с някой по телефона.

с тищ грозни щъркели и го реламират като градина,а тези се настанили там вместо на някое приятно място. НО тук трябва да си плащат,не е като във Фетие.

ти да не си собственика на тоя куркапан?

след целия тоо цирк и без чорапи ли е останал?

кой беше егренът..имаше 23 жени , от които една пренапомана! а рускат апляска още от начало силичеше ,че опасна,но накрая показа какъв е "психопат" , това и стана любима думичка, но я обрисува прекрасно.

с рокля и маратонки?!?

ми прилича на ...... нито е спортна, нито е елегантна, а явно и не е много умна!

Много елементарно, Виктор, не се опитва да замазваш безхарактерната си постъпка с внимание към Алекс. Не става

Жената никога не търси в мъжа човека и човещината, а само и единствено интереса и парата. Има и изключения разбира се, но колко са те. Свестните жени са на изчезване, тук - там са, а баклуците с лопата да ги ринеш, нямат свършване.

Има много хубавици, но определено са малко елементарни. Има които са с по-изискани обноски и знаят как да се представят и държат на положение. Мисля, че повече от колкото е необходимо ти ги глезиш и те ти се качват на главата. Това небива да се получава, но все пак това е една игра. Има една мъдрост, че чаша и жена се държат здраво и ниско.

Шъ съ ибът ли??

Радвам се,че не знам кои са тия двамата, но явно за елементарните хора са интересни.

Алекс го обича искрено и Виктор обича Алекс... Алекс беше изключително търпелива,а в отношенията и брака не всичко е гладко....но когато двама се обичат те намират начин и път един към друг.

Колко ще се обичат, докато си омръзнат. После очите им ще почнат да гледат към чуждото.

Алекс може ли да изяде франзела на дълго?

То скоро люто чушле.

Викторчо се опитва да си лъска имиджа след като показа на всички що за п*тка е..