Хю Джакман ще бъде вписан в следващото издание на Световните рекорди на Гинес . Той се превърна в актьора, изпълнявал най-дълго ролята на супергерой на "Марвел", след като игра Върколака 16 години.

Вижте снимки на Хю и съпругата му >>

Той обаче поделя рекорда с колегата си от "Х-Мен" Патрик Стюарт (Чарлз Екзевиър). Кариерата и на двамата в "Марвел" е 16 години и 228 дни. Те дебютираха като супергерои в "Х-Мен" през 2000 г. Най-новата им поява във вселената на "Марвел" е в "Логан" през 2017 г.

Джакман, който е на 50 години, е казвал, че той и брат му са мечтаели да поставят рекорд като деца и са се опитали да го направят, като са играли бадмингтон постоянно. Трябвало е да издържат 54 часа, но не са успели, пишат от БТА.

Тази година известният австралийски актьор и продуцент ще обърне повече внимание на изявите си като певец в рамките на организираното от него световно турне. Концертите му ще стартират от германския град Хамбург на 13 май. Турнето на актьора е озаглавено "The Man.The Music.The Show". Джакман ще изпълни песни от мюзикъли, сред които фигурират "Клетниците" и "Най-великият шоумен". Той ще бъде акомпаниран на живо от оркестър.

Джакман ще се представи пред лондонската публика с два концерта в О2 арена. Северноамериканската част на турнето на австралийския екранен любимец ща стартира на 18 юни в град Хюстън, като са предвидени по два негови концерта в "Медисън скуеър гардън" в Ню Йорк и в "Холивуд боул" в Ел Ей.