След като миналата година, в първия по рода си отбор на"Златните" в Hell's Kitchen, се включи и спечели Виктория Капитонова, нейната най-голяма врагиня в шоуто "Ергенът" също ще покаже кулинарните си умения.

Александра Гърдева, която в самия край отказа розата на Виктор Стоянов, става част от звездния тим в предаването. В кратка визитка тя е представена като хипнотерапевт, който "със силата на своя чар и кулинарните си умения, ще се опита да омае шеф Ангелов и да му покаже, че не всичко около нея е само цветя и рози!"

В кулинарната надпревара се включва и една риалити победителка. Това е Радка Булман, която спечели титлата на "Masterchef". Нейната единствена цел е "да нажежи и нагорещи обстановката до краен предел и да покаже кой всъщност е истинският шеф в Кухнята на ада... тя или шеф Ангелов?"

Към тази дамска компания се присъединява и небезизвестният рокаджия Тома Здравков. Той влиза, за да "разбие представата за това колко крушки... така де круши са необходими, за да нахранят един прегладнял шеф Ангелов." Зрителите със сигурност ще очакват с нетърпение да видят дали Тома ще влезе в борба за надмощие в кухнята с Гатьо, или риалити героят ще продължи да следва принципа си да се обединява с мъжете срещу жените.