Отправяме се към Гъбеното кралство през март 2023 година за едно от най-великите кино приключения на годината - "Супер Марио Bros.: Филмът".

Еталоните за качествено забавление в своите области, Illumination и Nintendo обединяват сили, за да пренесат на големия екран по нов и вълнуващ начин едни от най-иконичните и разпознаваеми герои на развлекателния бизнес - братята Марио и Луиджи.

Първият трейлър на Супер Марио Bros.: Филмът само повдига завесата към неповторимата атмосфера на филма и разкрива амбициозния мащаб на изключително цветната и забавна анимационна продукция, която гарантира, че светът на Марио ще оживее по начин, какъвто не сме виждали до този момент в кината. 

Снимка: Forum Film Bulgaria

За разлика от много други подобни филми, които разчитат предимно на носталгията и на редица препратки към своя обичан от милиони първоизточник, "Супер Марио Bros.: Филмът" отдава заслужена почит на популярната поредица от игри, но акцентира най-вече върху своите пълнокръвни герои и пленяващата, но обгърната в мистерия история, гарантирайки пълноценно изживяване за всички зрители в киносалоните, независимо дали са почитатели на Марио или за първи път се сблъскват с него и фантастичната му вселена.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьори на "Супер Марио Bros.: Филмът" са Арън Хорват и Майкъл Йеленик ("Малки титани: В готовност! Филмът"), по сценарий на Матю Фогъл ("Миньоните 2"). Продуценти са създателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и създателят на Марио и поредицата игри "Mario Bros." Шигеру Миямото.

Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и др.

Играта започва със "Супер Марио Bros.: Филмът" от 31 март дублиран и субтитриран.

Снимка: Forum Film Bulgaria