Иво Димчев отпадна във втория кръг на британския X Factor. Българинът бе оценен от съпругата на Роби Уилямс - Айда, но за кратко.

Вижте снимки на Иво >>

Той получи място на един от 6-те стола по време на предизвикателството. Участниците изпълняват своите песни, като съдия решава дали определен участник да остане и да седне на един от 6-те стола или веднага да си отиде вкъщи. Иво Димчев бе избран да заеме място, но две песни по-късно е бил заменен от друг участник.

Съпругата на Роби Уилямс - Айда Фийлд, се обърна към Иво Димчев с думите, че все пак го харесва и ще му даде място на 6-те стола.

Преди два дни Иво публикува видео в профила си във Фейсбук и написа статус, в който обясни какво се е случило по време на представянето му.

"X Factor не качи песента ми I Cure в канала си в YouTube, нито на страницата си във Фейсбук.

Изрязаха позитивните коментари на Саймън Роби и Луис след моето изпълнение. Без техните позитивни коментари Айда никога нямаше да ми даде място. Две песни по-късно Айда ме отпрати, защото се страхуваше от детската аудитория зад гърба си повече от това да да помисли кое е добро за шоуто!!!

Когато заех мястото си, аз се разплаках, защото тя  отпрати Антонио, който бе най-добрият вокалист в тази категория. Това бе моментът, в който разбрах колко неадекватна е тя в музикално отношение. Както и да е. Беше чудесно, че Айда ме отпрати, защото в противен случай трябваше да подпиша със Sico - музикалната компания на Саймън Коуел, а сега подписвам с най-голямата музикална компания в света... Universal. Така че на практика тя направи точното нещо...но все още не мога да разбера защо отпрати Антонио..."