В къщата на VIP Brother може ни не съвсем на шега прихвърчат искри между телевизионната водеща Мира Добрева и младия рапър Наско Колев.

Вижте снимки на Мира и Жоро >>

След като 24-годишният Колев се обясни на Добрева в любов като част от мисия, в риалити формата излъчиха кадри как мъжете обсъждат отношенията между Мира и Наско.

Петко разказа пред останалите как предната вечер Мира е казала:

"Ама, вие какво си мислите, че на мен ми е лесно ли. И аз душичка нося, и на мен ми се иска. Не съм правила секс от знаете ли колко време, а този млад левент стои до мен."

След това VIP Brother излъчи кадри от спалнята от разговор между Петко, Мира и Божана.

"Така че трябва и аз нещо от този живот да разбера", отговаря Мира на закачките, че Наско е само на 24 години, а споделил на Петко, че "целият е секс".

Мира пък продължава: "Аз между другото видях това. Не че аз не си мисля някакви работи. Да не си мислите, че аз съм света вода ненапита."

Според Папи Ханс Мира се движи през цялото време по ръба, а Петко се изуми от Добрева, че смело е разказала за изневерите на Жоро Торнев.

"Аз съм склонна да простя изневяра, както се и случи", сподели водещата. Тя разказа, че първия път, когато разбрала за изневярата, осъзнала много по-късно. "Толкова бях наивна. Наистина не можех да повярвам, че това се случва. Втория път го хванах с SMS-ите, разбира се."

Според мъжете в къщата Мира изобщо не е лекомислена и вероятно с действията си във формата, и по отношение на Наско Колев, иска да накара Жоро Торнев да ревнува. Според Стефан обаче тя не го прави заради Торнев, а по-скоро заради "зрителската любов". Папи Ханс и Петко са на мнение, че по този начин Добрева иска да пусне "отровна стрела" към Жоро заради изневерите му.

През 2016 съпругът на Мира - известният продуцент Жоро Торнев, бе сред съквартирантите във VIP Brother. По време на участието му Антон Стефанов публикува в списанието си "Love style" изказване на Мира, според което тя не е съгласна с присъствието му в шоуто. Според думите на водещата, които бяха публикувани в изданието, той ѝ е изневерявал и двамата са имали много тежък преиод. След излизането на интервюто обаче Мира заяви, че не е правила подобно изказване.