Само две седмици преди финала на "Фермата" най-хубавата участничка се прости с риалитито. Красивата Лора отпадна от надпреварата за 100 000 лева, разгромена на Арената от козметичката Мартина.

Двете се изправиха една срещу друга в извънредна битка за оцеляване още във вторник, когато Лора се удари лошо при прескачането на въже и продължи с мъка напред. Въпреки че даде всичко от себе си, тя изпълзя по-бавно през тунел с пръст и се справи по-зле при рязането на летви.

В сряда най-младата участничка се върна на Арената с повече хъс и показа надмощие в цепенето на пънове. Красавицата обаче загуби следващата битката за сила и баланс от по-опитната и самоуверена Мартина и цопна в леден басейн. Козметичката тържествува, защото, според правилата на извънредните дуели, печели този, който победи пръв в четири битки.

Поражението докара Лора до сълзи, но тя успя да запази достойнството си и напусна предаването с гордо вдигната глава.

"Фермата" ме промени за добро, започнах да оценявам какво имам и да се наслаждавам на живота максимално. Чувствам се много щастлива, защото изпълних една от най-големите ми мечти. Благодаря на хората тук, които ми дадоха много сила и енергия", каза на раздяла тя.

Мартина

Снимка: bTV