KORN споделиха официалното видео към техния нов сингъл "You"ll Never Find Me", режисирано от Анджей Гаврис.

Албумът на KORN "The Nothing" е продуциран от носителя на награда Грами Ник Разкулинец. Той следва широко възхвалявания албум на групата от 2016 "The Serenity of Suffering", който дебютира на #4 в класацията за албуми на "Billboard 200," #1 и в двете класации "Top Rock Albums" и "Hard Rock Albums", #3 в класацията "Current Albums chart," и включва номинирания за награда Грами сингъл "Rotting In Vain."

Днес KORN стартират тяхното северноамериканско турне заедно с Alice In Chains.

KORN промениха света с излизането на техния дебютен едноименен албум. От формирането си бандата е продала повече от 40 милиона албума по света, спечелиха две награди Грами, имаха турнета по света безброй пъти, и поставиха много рекорди в процеса, които вероятно няма да бъдат надминати. Вокалистът Джонатан Дейвис, китаристът Джеймс Шафър и Брайън Уелч, басистът Реджиналд Арвизу, и барабанистът Рей Лузиър, продължават да натискат границите на рока, алтернативния и метъл жанровете.

При анонсирането на албума "The Nothing" миналия месец, "You"ll Never Find Me" влизаше в Top 10 на "Набиращи популярност" глобално в YouTube.

"Дълбоко в нашата Земя живее една необичайна сила. Много малко са наясно за магнитуда и значението на това място, където доброто/злото, светлина/мрак, възторг/страдание, загуба/печалба и надежда/отчаяние всички те съществуват като едно - дърпайки ни във всеки един момент на нашия живот. Това не е нещо, което можем да решим да управляваме, по-скоро е осъзнаването на това присъствие, което ни обгражда със всеки дъх, все едно сме наблюдавани във всеки един момент. Това е мястото, където черната и бялата енергии се прикрепват към душите ни и, които дават форма на нашите емоции, избори, перспективи и най-вече нашето лично съществуване. Има едно чудодейно и малко място вътре в този водовъртеж, където балансът между тези динамични и противовесни сили съществува - там, където нашите души намират уют. Добре дошли в ..... НИЩОТО/THE NOTHING."

Гледайте видеото на You"ll Never Find Me!