Положителна енергия. Това споделят, че усещат всички, чули дебютния сингъл на супер талантливата Йоана от X Factor. Още повече щастливи емоции предизвиква и самата тя, когато се качи на сцена.

Дебютният ѝ сингъл "Да не спим" излезе преди малко повече от месец и доста бързо успя да заеме челни позиции в официалната еърплей класация за български песни и да се нареди сред хитовете в чартовете на повечето музикални медии. Сега излезе и английската версия на парчето със заглавие "Issa Game", за която от "Вирджиния Рекърдс" водят преговори с голям международен лейбъл.

"Очарована съм от успеха на дебюта ми и от това, че песента намери своята публика. Благодаря на всички прекрасни #yowners, които ме вдъхновяват и радват постоянно. Мечтая си "Issa Game" да постигне успех и извън България", споделя Йоана.

 "Issa Game" излиза с лирик видео, в което са използвани непоказвани досега кадри от заснемането на клипа към "Да не спим". Сингълът ще бъде наличен за стрийминг и даунлоуд във всички дигитални платформи - Apple Music, Spotify, Google Play и др.