Една от най-успешните съвременни поп банди, OneRepublic, покани феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен - "Better Days".

Оптимистичното парче, с което музикантите призоваха света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят, излезе в края на месец март след седмици на изолация и карантина, които вокалистът Ryan Tedder прекарва в студиото си в Лос Анджелис след края на Европейското турне на бандата.

В условията на глобално извънредно положение и социална изолация, момчетата от OneRepublic отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи, да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как виртуално остават свързани със семействата и приятелите си, как техните квартали и градове са се променили, да разкрият интересни неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си!

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Видеото е режисирано от OneRepublic и Josh Ricks, а кадрите в него носят усещането за глобалност, заедност и свързаност.

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

OneRepublic и Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от видео стрийминга на "Better Days" на MusiCares® - кауза към фонда за борба с COVID-19 в подкрепа на музиканти и артисти, засегнати от кризата в резултат на пандемията от коронавируса.

Всеки, който разполага със средства и има възможност, може да подкрепи MusiCares ТУК.

Снимка: Animato Music / Universal Music Group