Новият хитов сериал на БНТ, семейната драма "Вина" бързо събра зрителите пред малкия екран. Тази седмица историята около винарната ще се заплете на 12 януари, четвъртък от 21.

Несломимият вътрешен порив да създаваш, изконният дълг към семейството и уважението към труда на предците, продължават във втори епизод на сериала "Вина" - "Шардоне".

Снимка: БНТ

Зрителите ще разберат кой е скритият съдружник във винарната, а през това време ще започне разследване след кражбата на експресния анализатор. Съпругата на Филип (Владимир Зомбори) - Марта (Кристина Верославова) ще се срещне с еноложката на винарната Елина (Елена Телбис), като ще се породи напрежение между тях. Но лозята, хората и Елина ще накарат Филип да се замисли дали да не промени семейните им планове.

Снимка: БНТ

В този епизод се появява актрисата Силвия Лулчева - майката на Филип, която ще настоява веднага за продажба на винарната на Андрей (Михаил Билалов). Ще се разкрие скритото лице на бизнеса и престъпването на моралните ценности в лицето на скрития съдружник на винарната Андрей.

Снимка: БНТ

Сериалът на БНТ "Вина" започна на 5 януари, актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев - Геро и Силвия Лулчева, заживяха в света на виното.

Режисьорът нa продукцията "Вина" е Виктор Божинов, а сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпармакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.