Абитуриентските балове наближават и Гери Дончева ще ни покаже модните тенденции за тях тази събота.

По стъпките на мечтаната визия Гери ще върви заедно с дизайнера Радoслава Лазарова. Тя е носител на най-престижната награда за мода в България - "Златна игла" и е второ поколение творец в областта на официалната мода.

Какви са актуалните прически за баловете ще ни каже коафьорът Николета Серафимова. Тя е носител на различни престижни награди, една от които "коафьор на годината" за 2021-а. Николета е първият български фризьор, участвал на модната седмица в Милано. Правила е прически на родни знаменитости за видеоклипове, фотосесии и филми. Работила е за едни от най-авторитетните модни събития в България, като сред тях са Златна игла и БГ Модна икона.

Гери с Вероника Стефанова, модел (с бебето ѝ), Мариела Борисова, гримьор и Николета Серафимова, коафьор

Снимка: Wness TV

Д-р Катя Паскова ще даде ценни съвети специално за майките (а защо не и за татковците) на абитуриентите, които искат да са не по-малко блестящи от своите синове и дъщери. Пред камерата тя разказва за ефективно неоперативното подмладяване на лицето. Д-р Паскова е дерматолог и естетичен специалист с над 25-годишен опит.

Гери с д-р Катя Паскова, дерматолог

Снимка: Wness TV

Как са изглеждали на своя бал ще ни кажат коментаторите, които в този епизод ПР експертът Ива Екимова и Мис Гранд България 2020 Виктория Лазарова.

Ива Екимова е ПР експерт, университетски преподавател и телевизионен водещ с над 20 годишен опит в сферата на публичните комуникации. Тя е лидер на мнение и вдъхновяващ пример за дамите. Тя е силна, непоколебима в решенията си и отговорна в работата си.

Гери с Ива Екимова, PR експерт

Снимка: Wness TV

Виктория Лазарова е професионален модел и носител на титлата Мис Гранд България 2020. След като завоюва короната в Мис Свят България, Виктория спечели правото да участва на третия по големина международен конкурс за красота в света - Мис Гранд Интернешънъл в Тайланд. Там тя прослави страната ни, като се класира в топ 10 на най-красивите лица без грим в целия свят.

Гери с Виктория Лазарова, модел

Снимка: Wness TV

Гледайте "По стъпките на красотата" тази събота в 10:30 по wness tv.