Кайли Дженър може би се харесва с огромна лъвска глава, прикрепена към роклята ѝ, но тоалетът разочарова много от феновете ѝ, които се почувствали "зле от модното ѝ решение", пише "Daily Mirror".

Тя беше заснета да напуска звездното шоу на "Schiaparelli" по време на Седмицата на модата в Париж - и се усмихваше, докато носеше този много необичаен аксесоар.

Минувачите очевидно бяха озадачени, докато тя слизаше по стълбите с фалшивото животно, пришито към черната ѝ рокля, прилепнала по фигурата ѝ. Тя е публикува пост в Инстаграм, който озаглави "Красавицата и звяра". 

Но мнозина в социалните медии не са впечатлени, а "обезпокоени", отбелязвайки, че това не е оригинално фешън решение, а абсурд.

Един човек коментира: "Толкова е тъжно да видя знаменитости в такава платформа да нормализират жестокостта към животните". Друг се обади: "Може да не е истинска глава, но все пак не изглежда правилно да носиш такова нещо, ако си любител на животните". 

Трети публикува: "Възхваляването на лова на животни не е редно".  

Кайли Дженър беше допълнила визията си със златни обувки и носеше чанта от змийска кожа по време на странното "дефиле", за което я критикуваха във Франция.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от kylie jenner (@kylie.brasill)