Съзвездие от популярни актьори ще изгрее във втория сезон на "Съни бийч", който стартира тази вечер, от 21 ч. по bTV. Място на действието отново е курортът Слънчев бряг, където и добре познатите, и новите герои, ще се влюбват, ще изневеряват, ще отмъщават и ще се забъркват в неприятности.

Снимка: bTV

Още в първия епизод в забележителна комедийна роля влиза Кирил Ефремов, добре познат с превъплъщенията си в театъра и киното. Харизматичният му, хитър герой, ще накара наивния морския спасител Младен (Иво Аръков) да поеме огромен финансов риск.

Снимка: bTV

Пред камерите на "Съни бийч" през новия сезон ще застане и легендата на българското кино Любен Чаталов, чиито сини очи навремето грееха във филмите "Адаптация", "Лавина" и "Опасен чар". Сега погледът му е по-строг и проблясва косо над очилата - в продължението на сериала той играе шеф на научна институция, а моралът му е поставен на изпитание.

Снимка: bTV

Героят на Явор Бахаров - арогантният хотелиерски наследник Никола, пръв ще използва тайната, която е научил, за да си върне позициите и в любовта, и в бизнеса. На своя страна той ще привлече опасни нови съюзници. Зад гърба му ще застанат амбициозната му майка Николета (Станка Калчева), която не се спира пред нищо, за да постигне целите си и богатата наследница Виктория (Боряна Братоева), за чиято тъмна страна никой не подозира.

Снимка: bTV

В битката срещу Никола отново ще се изправят четиримата приятели Гомес (Бойко Кръстанов), Ивон (Евелин Костова), Дарина (Лидия Инджова) и Младен (Иво Аръков), които се завръщат в Слънчев бряг за новия туристически сезон. Освен с най-големия си враг, те ще се борят с проблемите помежду си, а на омразата и разочарованието ще противопоставят любовта. Разбира се, най-забавно отново ще бъде около спасителя Младен. Дали той ще успее да устои на изкушенията от женски пол, които го преследват, предстои да разберем.

В звездния каст, от страната на лошите герои, неочаквано ще се появи продуцентът Борислав Чучков. По-наблюдателните зрители ще отбележат присъствието и на популярния готвач Лео Бианки, който влиза за секунди в кадър в първия епизод. В следващите серии на "Съни бийч" 2 пред камерите ще застанат актрисите Аня Пенчева и Анжела Недялкова, сексоложката Наталия Кобилкина и екзотичната танцьорка Манал Ел Фейтури.