Поп идолите Михаела Филева и Графа отново пеят в дует шест години след първото си общо парче и огромно очакване от страна на почитателите им. В разгара на лятото певците пуснаха новата си песен "Адженда". Свежият афробийт ритъм, красивата мелодия и носещия усещане за море видеоклип, подплатени с харизматичното присъствие и изпълнение на Влади Ампов и Михаела, предизвикаха вълна от емоционални коментари и поздравления и неизменно подтикват към танци и парти настроение. Музиката, аранжимента и текста на парчето са на Графа.

Когато всички замесени в проекта чуват демото единодушно решават, че снимките трябва да се случат на морския бряг. Свежарският бийт изисква присъствие на танци в концепцията, за която отговорност поема Радостина Точева, а един от топ танцьорите във видеото е самата Михаела Филева. Графа съвсем очаквано е със своя любим инструмент, широка усмивка на уста и музикантите Венци Трифонов, Сашо Обретенов и Васил Крумов, видяни през погледа на режисьора Люси Иларионов.

Вижте снимки >>

Комбинацията Михаела Филева и Графа сама по себе си е предпоставка за успешен хит. Двамата изпълнители са представители на качественото и смислено звучене на българската музика, ценено от феновете им. В страната ни има огромна нужда да звучи красива българска музика, която да забавлява и да стига до сърцата на почитателите ѝ. "Адженда" е натоварена с тази мисия и се справя отлично, за което говорят отзивите и интересът към нея.

Снимка: Monte Music

Летния дует на двамата изпълнители може да гледате в официалния канал на лейбъла Монте Мюзик в YouTube, дигиталните стрийминг платформи и българския ефир.

Не пропускайте да видите Графа и Михаела на живо в поредицата от концерти, които и двамата представят това лято. Феновете на Графа вече го очакват с нетърпение в Сливен - 15 юли, Стара Загора - 18 юли, Плевен - 19 юли, София - 22 и 23 юли, Созопол - 11 август, Пловдив - 8 септември, Русе - 17 септември.

Снимка: Monte Music

Михаела Филева вече изнесе два концерта от турнето си "ИН и ЯН" с участието на Максим Ешкенази и симфоничен оркестър. Почитателите ѝ във Варна и Пловдив бяха възхитени от програмата с най-големите ѝ хитове, в изпълнението, на които е включен симфоничен оркестър, а аранжиментите за него са направени от Румен Бояджиев-син. За Михаела предстоят концерти в Монтана - 27 юли, Бургас - 11 август, София - 1 септември, Добрич - 2 септември и Велико Търново - 4 септември.

Снимка: Monte Music