17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За пореден път демонстрира творческа импотентност. Надявам се да се е ваксинирал, ама наистина.

Първият пост е казал всичко. Супер бездарник, да е жив и здрав е тоя пръдльо "Графа" Иначе е граф колкото аз съм царски зет.

Аджендър...

Ще пропусна и ще ви черпа с тая класика: https://www.youtube.com/watch?v=fOUrnUktTjU Белкем зацепите колко са далече от музиката и изкуството тези човеко-подобия генерирани от остатъка на убитите човешки стойности и нормалност. Дори и самодейност не мога да нарека тия неща. Може би нарцистична самозаблуда по му приляга.:)

Да не се появи и нещо друго......

Хахахаха, Това ще е безпощадно. Трябва да се пазят ...

Да се прежаля ли да я чуя или и тя е от албума ‘Боза’?

Единственото готино в клипа е УАЗката...

Дори няма да си направя труда да пускам тая простотия. Не знам дали си плащат за тея статии, ама от вашето лансиране ги направихме "звезди". Иначе за нищо не стават 90 % от тия певици и певци.

Естествено, че си плащат. Така е от доста време насам. Музиката и текста за абсолютно въздушни. Тази песен никога няма да остане запомнена.

Владко да пита Васил Траянов Боянов как се прави хит.

alooo кви поп идоли тея мерзавци? и върли некадърници? травестити с балони

Докога с тези мъки, бре?!! Неизбежно се появявал хит... Пхахаахахахахах

Влади Ампов е не Граф, а направо Император на музиката!

Ах тиииии лошо момченце такова подмокрих се !

"Адженда"защо не!!! Прекрасна българска дума. Идиотщини навсякъде!!!!!

Хит става като се върти по всички класации и се задържи няколко месеца на първо място. И после да се слуша с години от няколко поколения. Съжалявам ама тази песен е хубава, но не хваща ухото и никога няма да бъде хит.

А през 2013 какво любов въртяха на едно Турне. Лично знам, пък и много техни колеги знаеха. Беше лятото на 2013. Ма те си го отричат естествено, то и няма как да разкажат. Ама си беше голяма тръпка.

Няма такова г*вно...